Soorten dakbedekking

Brock Dakbedekking B.V. gaat voor zekerheid en de beste materialen. Op al onze daken krijg je 10 jaar garantie.

Bitumineuze Dakbedekking

Brock Dakbedekking B.V. is gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking is ideaal voor platte daken. Een dak met Bitumen is goed bestand tegen vocht, relatief voordelig en is daarnaast ook een duurzaam materiaal omdat groot deel bestaat uit gerecycled materiaal. 

Shingles dakbedekking

Shingle daken worden al geruime tijd toegepast in de VS en Canada, maar deze manier van dakdekken heeft nu ook zijn weg in Europa gevonden. Shingle daken zijn op esthetisch en prijstechnisch gebied een verstandige keuze. Shingle daken zijn in diverse kleuren en afmetingen te verkrijgen en hebben een minimale dakhelling nodig van 20 graden.

Icopal Universal

Door de samenstelling is Icopal Universal® ijzersterk: het is beloopbaar en geschikt voor vegetatiedaken. Maar het is ook relatief licht en flexibel. Universal® gaat lang mee - circa 30 jaar - en is aan het eind van de levenscyclus eenvoudig te ontmantelen en recyclebaar. Voor de productie zijn door de geringe dikte relatief weinig grondstoffen nodig. Icopal Universal® is geschikt voor nieuwbouw en renovatie, voor platte en hellende daken. 

Meer weten?

Neem contact op