Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Reparaties & onderhoud

Het dak van je huis, schuur, garage of aanbouw krijgt veel te verduren. Het is van het grootste belang dat het dak in perfecte staat is om lekkage en andere overlast te voorkomen. Een klein defect kan grote gevolgen hebben.

Onderhoud

Het is verstandig om regelmatig onderhoud te laten plegen aan het dak om waterdichtheid te garanderen. Afhankelijk van de toegepaste dakbedekking, de gebruikte materialen en de ligging van het pand (invloed van de elementen en beplanting) kan het dak vervuild raken of mankementen vertonen met alle gevolgen van dien. 

Onderhoudscontract

Door een contract voor dakonderhoud af te sluiten bij Brock Dakbedekking BV kun je de levensduur van je dak aanzienlijk verlengen. Beginnende problemen worden op deze manier vroeg opgespoord en gerepareerd, zodat je geen last krijgt van lekkages! Wij komen jaarlijks bij je langs voor een controle en voeren eventueel onderhoud en herstelwerkzaamheden meteen uit.  

De inhoud van het onderhoudscontract kunnen we in overleg met jou bepalen. Na het dakonderhoud zorgen wij voor dat je een uitgebreide rapportage van onze werkzaamheden ontvangt. Zo ben je verzekerd van een dakbedekking van uitstekende kwaliteit en met een aanzienlijk langere levensduur.

Renoveren

Bij een renovatie iwordt een nieuwe laag over de oude laag dakbedekking aangebracht. Ook wordt er een aluminium daktrim aangebracht. Nadat de oude dakbedekking is verwijderd, wordt een volledige tweelaags nieuwe dakbedekking aangebracht. Tevens wordt er dan een aluminium daktrim geplaatst en wordt het afval afgevoerd.

Meer weten?

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren