Diensten van Brock Dakbedekking B.V.

Je kunt bij Brock Dakbedekking B.V. terecht voor verschillende soorten daken. Onderstaand beschrijven we een aantal soorten dakbedekking. Ook kunnen we lichtkoepels en dakramen plaatsen.

Nieuwbouw

Zodra het hoogste punt van de bouw is bereikt wordt de vlag gehesen en zijn de dakdekkers aan de beurt. Vooraf bespreken we samen door wat jij van het dak verwacht, en wat je van het dak mag verwachten. Bij Brock Dakbedekking B.V. krijg je 10 jaar garantie op je dak!

24 uur service

Lekkage? Neem contact met ons op en wij zorgen dat er binnen 24 uur een professional bij je op de stoep staat. Wij verhelpen het probleem en adviseren je over eventuele aanpassingen, zodat het probleem zich niet zal herhalen. 

Veiligheid

Op ieder dak moeten wel eens werkzaamheden worden verricht. Dit kan soms gevaarlijke situaties opleveren. De Arbowet verplicht werkgevers een arbeidsomstandighedenbeleid te voeren op basis van een risico- inventarisatie & evaluatie. Dit houdt in dat er gekeken wordt of een bedrijf voldoende voorzorgsmaatregelen heeft genomen om de gezondheid van de werknemers te garanderen.

Meer weten?

Neem contact op