Soorten dakbedekking

Natuurlijk kun je bij Brock Dakbedekking B.V. terecht voor verschillende soorten daken. Daarnaast brengen wij ook hemelwaterafvoer, nieuwe goten en zinken afdekkappen aan en reinigen wij je goten.

Zinken daken

Daken van zink zijn sterk in opkomst. De uitstraling is prachtig en de mooiste dakvormen kunnen met zink worden gecreëerd. Voorbeelden van zinken daken zijn het schakeldak, het felsdak, het roevendak en het losangedak. Zink wordt niet bros, het veroudert niet en het heeft geen milieubelastende beschermlagen nodig. Bovendien is zink gemakkelijk te repareren en heeft het een hoge levensverwachting. Wij hebben specialisten in ons team aan wie je het aanbrengen van een zinken dak met een gerust hart kunt toevertrouwen

Plastisol afdekkappen

Plastisol is staal met een kunststof coating, dat onderhoudsarm en UV-bestendig  is. De coating heeft  een goede weerstand tegen corrosie en is bestand  tegen weersinvloeden. Plastisol gaat 20 à 25 jaar mee. Plastisol is een veelzijdig materiaal, waar behalve afdekkappen ook boeiplaten en de wangen (zijkanten) van dakkapellen heel mooi mee afgewerkt kunnen worden. Er is een ruime keus in kleuren en structuren. Zo kan bijvoorbeeld een dakkapel een hout uitstraling hebben. Alleen afnemen met een vochtige doek is voldoende om er jarenlang plezier van te hebben.

Meer weten?

Neem contact op